Melancholiek en frisse start

En dan … is het jaar alweer voorbij. De afgelopen weken heb ik in gedachten diverse columns geschreven. Over de onrust en commotie binnen de cultuur sector. Over het goed geregisseerde vertrek van Femke Halsema. Het sterke en geloofwaardige optreden van Eberhard van der Laan rondom Robert M. De Top 2000 en de feestdagen. Talrijke onderwerpen, maar ik heb het niet gedaan. Ik heb me gehuld in stilzwijgen en de tijd is me ontglipt. En voor het eerst heb ik geen kerstkaarten vestuurd…

Ik wens iedereen een goed en vooral gezond 2011 toe. Een nieuw jaar om kansen en mogelijkheden te vinden, voor ontplooiing, projecten, opdrachten, partners, groei en balans. Met een positieve blik kijk ik terug op 2010. Ik heb aan interessante projecten invulling mogen geven, partijen bij elkaar mogen brengen, kunnen bouwen aan partnership en daarmee kunnen groeien. In kennis ervaring en resultaat.

Het succes voor het concept van C voor Succes wordt nog altijd gevoed en heeft kans wanneer de economie weer vertrouwen geniet en ondernemers en organisaties externe expertise durven in te zetten voor groei en ontwikkeling. Ik ga met een positieve blik het nieuwe jaar in. Een jaar waarin ik projecten en bemiddeling zal blijven combineren.

De kerstboom is opgeruimd, de sneeuw bijna gesmolten, tijd voor frisse start van 2011. Ik moet alleen nog een keuze maken of ik mijn blog zal voortzetten of over zal stappen op Twitter… Weet u het?

Tot ziens!
Marie-Jose van Triest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: