Zinderende zomerhitte

De start van de zomer is goed, heerlijke temperaturen, zwoele avonden en dan zijn ‘we’ ook nog kanshebber als wereldkampioen. Voetbal zorgt voor verbroedering, geeft ons nationale trots en houdt velen bezig.

Afgelopen vrijdag had ik een bijeenkomst gepland, waar ik me op had verheugd. Een karakteristiek gezelschap, beperkt van omvang. Het weer zat helemaal mee voor een setting buiten, onder de oude fruitbomen, aan de Linge, een lange tafel, lekker eten en een goed gesprek. Om fanatieke supporters niet teleur te stellen heb ik besloten de bijeenkomst te verschuiven naar het najaar. Wie weet volgt nog een mooie nazomer.

Ik heb de namiddag, zo ook mijn wederzijdse buren, heerlijk buiten doorgebracht. Zwemmend, luierend, lezend. Hoe ‘onze’ jongens het deden, werd vanzelf duidelijk bij een doelpunt en de geluidsaubade na afloop van de wedstrijd. Ik vond het verrassend te ervaren, dat in mijn directe aanwezigheid meer mensen gewoon zijn doorgegaan met hun dagelijkse activiteit.

Morgenavond staat Nederland weer even ‘stil’, het zou geweldig zijn wanneer we winnen. Een winnaarsmentaliteit en winnen, zullen positief op ons afstralen. Het wordt een dynamische week waar vreugde en verdriet zich snel zullen afwisselen.

Nog meer oranjekoorts, uitgestelde vakanties en stijgende omzetten in retail en horeca. Ik wens u veel kijkplezier. Mocht u tussentijds een prangende vraag hebben, ik werk gewoon door…. en sta u graag te woord, Marie-Jose van Triest 06-463 842 23

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: