Brulkikkers en woelmuizen

Ik zou ze graag inzetten als metafoor, maar doe het niet. De afgelopen weken heb ik de discipline van mijn wekelijkse blog een beetje laten varen. Mijn werkzaamheden gaven voldoende input voor leuke verhalen.

Een maand geleden was er het lustrumfeest in ons dorp. Alles was een groot succes. Mijn aandeel betrof de PR: het uitgeven van een eenmalig magazine, intensief persbeleid en de ontwikkeling van een nieuwe website www.rhenoy.info   Alles tijdens de feestweek is bijzonder goed verlopen. Ongekend hoge bezoekersaantallen en een succesvolle bijdrage aan de sociale cohesie in het dorp. We zullen er nog lang over napraten. Voldoende stof voor vele anekdotes…

Sinds anderhalve maand is www.cjpdeals.nl een feit. Een nieuwe site met de intentie en het potentieel uit te groeien tot een jongerenplatform waar aanbod en vraag snel hun weg vinden en nieuwe kansen ontstaan. De voorbereidende fase in conceptontwikkeling is boeiend, intensief en uitdagend te sturen. Partners zijn enthousiast en we werken samen aan nieuwe concepten en aantrekkelijke deals.  U (of uw kinderen) zal het kunnen zien en ervaren. Sinds kort draag ik bij aan de merkcampagne van DAS. Een media intensieve campagne met inzet van diverse middelen o.a.  http://antwoord.das.nl/ Daarover later meer.

De metafoor brulkikkers en woelmuizen is goed toepasbaar op al deze activiteiten. Waarschijnlijk ook in uw omgeving.  Vooralsnog zijn ze voor mij letterlijk tastbaar en houden ze me vooral uit mijn slaap. De brulkikkers uit de vijver, onder ons slaapkamerraam, laten elk moment van de dag van zich horen. De kinderen verbazen zich over hun veelgespeelde spelletje ‘deze vuist op deze vuist….’ Hun gekwaak wordt waarschijnlijk ook aangewakkerd door hun soorgenoten aan de overkant in de uiterwaarden. En als zij stil zijn, dansen de muizen.  Actief in de nacht, rennend over het dak, knagend aan ik weet niet wat. Het klinkt onheilspellend. Toch maar weer een nieuwe pot pindakaas kopen, hun favoriete eten.

Brulkikkers en woelmuizen, we zijn het zelf vaak ook. Luid kwakend en rusteloos zoekend naar die ene oplossing. Soms lukt dat niet alleen. Wanneer u hulp zoekt, ben ik u graag van dienst met mijn netwerk. Wanneer u dat wents. Marie-Jose van Triest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: