Verkiezingsstrijd

De strijd om de kiezer wordt fel bevochten. De media organiseren en doen gretig verslag van debatten, of de kiezer hierna een definitieve keuze kan maken is de vraag. De aanloop naar 9 juni zal de media overuren doen draaien. Dan volgt de kabinetsformatie, het wordt ongetwijfeld een lange hete zomer. 

De onzekerheid, het uitblijvende herstel, de op handen zijnde bezuinigingen. Ze werken verlammend voor onze economie. Ik spreek veel ondernemers, gelukkig ook succesvolle en groeiende ondernemers. Toch zijn zij verre in de minderheid. De meesten snakken naar het herstel en proberen zich staande te houden. Creativiteit en innovatie beginnen bij een goed idee en het durven zien van kansen, de conversie vraagt meestal ook een investering en daar blijven veel ondernemers terughoudend in. Reserves zijn hoogst noodzakelijk en zijn geslonken.

Daadkracht, vertrouwen en energie zijn in deze tijd essentieel. Mijn netwerk wil bijdragen aan herstel, ziet kansen, beschikt over de expertise en ervaring en besluitvaardigheid. Creatief en in staat  juist ook in deze tijd een impasse/patroon te doorbreken. Andere wegen kiezend, afwijkend van de traditionele oplossingen en inhuurvormen. Wanneer u durft of twijfelt, bel me voor een afspraak.

Ondertussen vieren we in Rhenoy de 6e lustrumfeestweek. De eerste activiteiten waren succesvol, het magazine en de website zijn met groot enthousiasme ontvangen en de historische wandeltocht was succesvol. Waar een klein dorp goed in kan zijn: samen ontwikkelen, onvoorwaardelijke inzet, bundeling van expertise en krachten, enthousiasme en wilskracht. Tot ziens! Marie-Jose van Triest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: