Prijs!


Afgelopen week hard gewerkt aan een succesvolle beurs voor Het Tuinburo www.tuinburo.nl, het bedrijf van mijn man. Het was een intensieve week: standopbouw, organiseren, standbemanning, afbouw en opruimen. De beurs gaf een wisselend beeld.

Het aantal bezoekers en exposanten voor Tuinidee Den Bosch was duidelijk lager dan voorgaande jaren. De kwaliteit van de bezoekers was goed, gemotiveerd en geinteresseerd. Het sentiment was helaas nog niet in positieve zin veranderd. De consument is afwachtend, gereserveerd en wil zich in eerste instantie goed laten informeren en orienteren op mogelijkheden. Daarna volgt een besluit.

Onze stand bood een uitnodigende sfeer, waar de bezoeker zich welkom voelde om ontwerpen en foto’s van gerealiseerde projecten te bekijken. Een goed gesprek, met tips adviezen en ervaringen is wat volgde.  Soms zakelijk inhoudelijk, soms prive .

De persoonlijke klik en vertrouwen zijn belangrijke factoren waarop een keuze gemaakt wordt. De Vaste Keurings Commissie heeft onze stand beoordeeld met een 9.0 goed voor een tweede prijs.Met alle ontmoetingen kijken we positief naar het voorjaar. Na een stormachtig weekend, laat de zon zich voorzichtig zien. Marie-Jose van Triest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: