Warme winter

De Linge in de WinterHeerlijk het is echt winter. Genieten van een mooi en sereen winterlandschap. Afronding van het jaar. Versieren van de kerstboom. Organiseren familiediner.   Kerstviering op de basisschool. Een drukke periode, terugkijkend op hetgeen dit jaar ons gebracht heeft en het heroverwegen van doelen voor het komende jaar.

Vorig weekend een kerstboom mogen uitzoeken tijdens het Kerstevent in Driebergen. Geweldig dat Luminius Communicatie een dergelijk relatieevenement voortzet, juist in deze tijd. In ongedwongen sfeer was het een weerzien van bekenden. Een creatief idee, wat al diverse jaren met succes herhaald wordt.

Zakelijk een enerverende week, met kansen, mogelijkheden en vooral volle agenda’s met een focus op afronding en vakantie. Ik kijk uit naar januari, de start van een nieuw jaar volop kansen voor projecten met een frisse blik en focus op resultaat. Afspraken worden nu afgezegd. Ik geef me maar over aan het winterse weer. Een dik pak sneeuw, vogels op zoek naar voedsel, bijna schaatsen en uren sneeuwruimen.

Zaterdagavond Kaarslicht bij Buren bezocht. Een event waarbij het karakteristieke centrum van Buren geheel verlicht is met duizenden kaarsen en op vele plekken koren mooie liederen ten gehore brengen. Al die kaarsen (in jampotjes), de sneeuw, de vuurkorven en fakkels en mooie muziek maakten het tot een sprookjesachtig festijn. 
Geen commercie, alleen de plaatselijke middenstand. Het waren twee uren waarin de inwoners duidelijk lieten blijken trots op Buren te zijn.

Zondagmiddag hebben we met onze dochters een iglo gebouwd. Wat een eenvoudig klusje leek, is een heel project geworden wat ruim 4 uur tijd vergde. Er is enorm veel sneeuw nodig en het rond bouwen met losse sneeuw is een ware uitdaging. Maar met teamwork zijn we er in geslaagd. De iglo biedt ruimte aan 2 personen, isoleert uitstekend en is spannend om in te verblijven. Wie weet haalt hij de kerst nog!
Ik wens u succes met alle voorbereidingen en afrondingen ik ben zeker bereikbaar voor uw vraag! Marie-Jose van Triest

Eén reactie to “Warme winter”

 1. Renaat Says:

  De Bataven capselen zich in. Heel symbolisch allemaal.

  Ik heb trouwens “une poète de Crète” ontmoet in Brussel die ook blogt:
  http://alinetilleul.over-blog.com/article-jeunes-filles-hollandaises-41986722.html

  Wat vind je daarvan?

  Groetjes uit de Wageningse sneeuwvelden,
  Renaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: