Verkiezing naam Mirror

Marie-Jose van TriestIn ons gezin hebben we onze eigen verkiezing, voor de naam van de nieuwe boot. Onze oudste dochter is 9 jaar geworden en heeft een kleine zeilboot gekregen; een 35 jaar oude Mirror. Een knalgroen bootje met rode zeilen, waarvoor onze dochters een naam mogen bedenken. Ze hebben een lijst aangelegd met vele opties, waarvan de top 3 momenteel bestaat uit: Snottebel, Donderkopje en Spetter. Ik ben benieuwd wat het gaat worden.

Na de derde tewaterlating was het euvel van een kleine lekkage verholpen en kon er gezeild worden, even verderop bij de put van Acquoy. Eerst nog wat onwennig in dit kleine wiebelbootje, zoekend naar de functies en besturing van de boot. Al snel was de angst overwonnen en wilde beide dochters het roer overnemen. Grappig te ervaren dat karakters ook op het water al zo jong herkenbaar zijn. De een nam direct de touwtjes in handen, de ander observeerde, volgde en kon vervolgens goed koers houden.

Zakelijk heb ik de afgelopen weken diverse kansrijke en inspirerende ontmoetingen gehad. Een netwerk wat de kracht en kennis van professionele en succesvolle vrouwen inzet voor projecten met een mvo karakter. Ik heb de creativiteit van ondernemende vrouwen mogen ervaren tijdens een avondje in de klei. En positieve reacties ontvangen op het initiatief voor de workshop met als thema arbeid en de vraag om maatwerk op locatie.
Wat mag ik voor u betekenen? Marie-Jose van Triest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: