Uniek

Uniek kaartMijn kantoor en woning zijn gevestigd op een unieke locatie in Nederland, de combinatie met mijn netwerk van unieke persoonlijkheden waren ingredienten voor een leuke kaart. De voorzijde is te zien bij dit artikel. Ik kan natuurlijk ook schrijven over de metafoor van ontluikende bloesem, gevolgd door vruchten mogen plukken. Voor mij is het kernbegrip uniek, daar geloof ik in.

Ik heb vorige week al verteld over de workshop met als thema arbeid, die plaats zal vinden op 25 juni a.s.  Dank voor de positieve reacties op dit initiatief. Het is ontstaan uit enthousiasme en betrokkenheid met het thema. Anne-Mieke is projectmanager, kunsthistorica, marketeer en denker. Petra is interim-manager, coach voor management, mensen en ICT . Professionals die geloven in kwaliteit, duidelijkheid, resultaat en efficiency. Al filosoferend over het thema arbeid, ontstond het idee om arbeid in een breder perspectief te plaatsen.

In de voorbereidende bijeenkomsten hebben we elkaar geinspireerd in de combinatie van de geschiedenis van arbeid met kunst en filosofie. Het was voor ons alledrie een eye opener, om te ervaren hoe arbeid zich in de tijd heeft ontwikkeld. De beeldende kunst maakt stromingen zichtbaar en draagt bij aan de bewustwording van een terugkerend proces. Het verzamelde materiaal en literatuurstudie zijn door het enthousiasme omvangrijk en biedt mogelijkheid tot nadere verdieping.

Voor de bijeenkomst van 25 juni is gekozen voor een duidelijke tijdslijn en historisch perspectief. Een eerste kennismaking, overzichtelijk, beknopt, gevolgd door een interactief programma om te inspireren. Biedt de geschiedenis ons een oplossing? Wat kunnen we toepassen in onze huidige economie? Waar ligt de focus? Kwaliteit, efficiency en resultaat.

Met deze middag bieden we managers verdieping en bewustwording. Even afstand nemen van de waan van de dag. Door andere invalshoeken en onderling klankborden het moment ervaren en kansen zien voor morgen. U bent van harte welkom.  Marie-Jose van Triest (Mijn blog is deze week iets later. Ik heb even genoten van een paar dagen aan de Zeeuwse kust).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: