1e prijs

stand2

Deelname Tuinidee Den Bosch 2009

Vorige week heb ik geschreven over Het Tuinburo, het bedrijf van mijn man Jeroen de Gruijter en zijn deelname aan de Tuinidee in Den Bosch. De afgelopen week hebben we samen de beurs gedraaid en bezoekers in onze stand mogen ontvangen. Hoewel het natuurlijk niet direct in de lijn ligt van de activiteiten van C voor Succes, wil ik u toch delen in onze ervaring.

Het bezoekersaantal tijdens deze beurs was minder dan voorgaande jaren. Ik wil dit niet direct toeschrijven aan het negatief sentiment.  De branchevereniging voorspelt juist 2% groei in besteding. We hebben veel bezoekers ontmoet met tuinplannen en vragen. Wat wel opmerkelijk is dat we dit jaar een meer afwachtende houding hebben ervaren. Men wilde zich orienteren en nog geen direct committment geven voor concrete opvolging. We hebben diverse echtparen gesproken die graag met de tuin aan de slag wilden voor hun nieuwe woning, maar de bestaande woning nog niet hebben kunnen verkopen. Ook dreigend ontslag gaf een onzekere factor voor concrete invulling van de tuin. Maar dat waren slechts enkelen. Opmerkelijk vonden we dat we nauwelijks ondernemersechtparen hebben gesproken.

De kwaliteit van de beurs was goed en er waren leuke noviteiten, waaronder buitentapijt (…)! Onze stand werkte heel prettig, we hebben veel geinteresseerden mogen ontvangen en gesproken. De warme uitstraling, de gastvrije ontvangst en het rustig kunnen bekijken van fotoboeken en tekeningen maakten dat mensen zich bij ons welkom voelden. Dat sloot goed aan bij de meer gereserveerde opstelling van bezoekers. Een groot compliment is het verkrijgen van de eerste prijs. De Vaste Keurings Commissie (VKC) beoordeelt jaarlijks de stands. In de categorie bedrijfspresentatie is onze stand gewaardeerd met een 9.4 en daarmee eerste prijs.

Alles is weer afgebroken en opgeruimd. Na 5 weken intensief werken aan concept, opbouw, beurs en afbouw is het nu tijd voor opvolging van alle contacten en geinteresseerden. Ik ben er deze week weer voor mijn bedrijf en het opvolgen van door mij geintroduceerde interim professionals bij bedrijven en organisaties. Waar kan ik u mee van dienst zijn?
Marie-Jose van Triest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: