Bloggen? Natuurlijk!

marie-jose-van-triest-3aAl veel te lang heb ik geen actueel bericht geplaatst op mijn blog.  Ik heb er weloverwogen voor gekozen, maar het daadwerkelijk continueren is een uitdaging. Mijn doel met het blog, was een persoonlijk gezicht geven aan C voor Succes in een volwaardige redactionele setting. Het doel is niet veranderd. Maar in het laatste zit mijn aandachtspunt, want ik weet heel goed wat en hoe ik iets wil, maar een kwalitatieve tekst schrijven is een vak. Natuurlijk!

Tijdens de zakelijke ontmoetingen de afgelopen periode en de inspirerende persoonlijke intakes met unieke freelancers is mijn blog diverse keren onderwerp van gesprek geweest. Waarom heb je geen nieuwe berichten geplaatst? Wat heb je een goed verhaal en unieke aanpak, waarom lees ik daar niets over op je blog? Waarom deel je visie en ontmoetingen niet met je lezers?

Natuurlijk! Ze hebben gelijk. Mijn netwerk telt inmiddels ruim 45 unieke interim professionals. Allen vanuit kwaliteit en inhoud gedreven in het behalen van resultaat. Ze zijn integer, veelzijdig en beschikken over een sterke persoonlijkheid. ‘Echte’ mensen die inhoud kunnen geven aan projecten en op een natuurlijke wijze kennis kunnen overdragen.

Ik wil iedereen die me geinspireerd heeft tot een actief blog bedanken. Dat had ik nodig, want het sleutelwoord is ‘natuurlijk’. Ik ga weer met regelmaat vertellen over mijn ontmoetingen en ervaringen. Dat zijn echte verhalen, geen commerciele. Vergeef me mijn redactionele kromheden en het weglaten van leestekens.

Tot binnenkort!
Marie-Jose van Triest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: